Fitsuomi – yksinkertaisesti onnistuen E-Kirja

Tässä sinulle E-kirja, jonka avulla onnistut yksinkertaisesti. Tämän kirjan opeilla pystyt tekemään täydellisen ruokaremontin helposti ja sen lisäksi saat viiden viikon kestoisen treeniohjelman. Menevää musiikkia soimaan, ja loppu on kiinni sinusta.

Tähän kirjaan on koottu kaikki se materiaali, joka koskettaa ruokavaliota sekä kehon muutosten seurantaa. Löydät täältä päivittäisen ruokavalion neuvot, reseptit aamupaloihin, päivän pääruokiin sekä erilaisia seurannan apuvälineitä.

Kirja sisältää paljon hyödyllistä tietoa, joilla voit aloittaa oman elämäntapojen muutoksen. Kirja sisältää mm. ruokapäiväkirjan mallin, sekä myös yksinkertaisen ohjeen juodun veden määrän seurantaan. Lisäksi saat ohjeet kuinka mitata kroppasi strategiset mitat mittaunauhalla, joka on usein muuten se paras apuväline osoittamaan sinulle oma kehityksesi.

Olisitko uskonut, että pystyt saamaan huikeat tulokset aivan perinteisellä arkiruualla? Se todella on mahdollista!

Usein ruokailu ja liikunta on suunniteltu monelle aloittelijalle liian monimutkaiseksi. Voin vannoa, että tässä kirjassa se on täysin toisin. Ja kun olet tarpeeksi rohkea, tartut näihin ohjeisiin luottavaisin mielin ja lähdet tekemään kerrankin jotain yksinkertaisesti, ja nyt onnistuen.

Ruokailun tärkein perusta pysyviin tuloksiin on se, että sinun tulee ymmärtää kaikkien tarvittavien ravintoaineiden merkitys. Tässä kirjassa on koosteet kaikista niistä asioista, jotka sinun tulee huomioida joka päivä. Viikosta toiseen, vuodesta toiseen. Uskon, että nämä yksinkertaiset, ja arkeen sopivat tiedot todella auttavat sinua saavuttamaan nyt jotain sellaista, mitä et aiemmin ole saavuttanut.

Lisäksi löydät täältä näppärät apuvälineet erilaisista ravintoaineiden lähteestä. Olen koonnut tänne selkeät yhteenvedot erilaisista lähteistä, jolloin sinun on helppo koostaa ja uudistaa omaa ruokavaliotasi.

Toivon että ymmärrät, että muutokset on tehtävä tarpeeksi hitaasti. Nopea tahti vie pois motivaatiostasi, etkä kerkeä omaksumaan oppimaasi. Tavoite on, että opit elämään elämääsi tasapainoisesti eteenpäin, ilman valmentajaa. Kun tuo tavoite on täyttynyt, on valmentaja täyttänyt tehtävänsä täydellisesti. Toivon olevani sinulle tämä valmentaja!

Liitteinä löydät helposti kotona toteutettavat treenit, pelkästään kehonpainolla. Lupaan, että peruskuntosi kasvaa, et tarvitse kalliitta vaate- tai välinehankintoja ja pääset miettimään rauhassa, mitä haluaisit seuraavana harrastaa. Treeneissä keskitytään pakaroihin ja jalkoihin, ylävartaloon sekä vatsalihaksiin. Treenityytyväisyys on taattua!

Kaikki tunnetut maksutavat

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fitsuomi – yksinkertaisesti onnistuen E-Kirja”