Ilonkautta / Sonja Räsänen TMI verkkokaupan sopimusehdot ja tietosuojakäytäntö

Voimassa 07.11.2017 alkaen

 

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Sonja Räsänen TMI y-tunnus 2479258-3. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

 

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.fitsuomi.fi ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

 

Palvelu

Palveluun kuuluu Ilonkautta järjestelmän ja mahdollisten muiden yhteistyökumppanien tarjoamat palvelut. Sonja Räsänen TMI ja muilla palveluntarjoajilla on oikeus muuttaa palvelun sisältöä, valikoimaa, saatavuutta ja toimintaa.

Verkkokaupassa voidaan myydä myös muiden yhteistyökumppanien palveluita ja tuotteita. Muiden tuottamat palvelut ja tuotteet tarjotaan sellaisenaan ja Sonja Räsänen TMI ei vastaa mahdollisesta vahingosta joka aiheutuu muun yhteistyökumppanin tuottaman palvelun tai tuotteen mahdollisesta virheestä. Palvelun käyttäjä sitoutuu myös noudattamaan yhteistyökumppanin mahdollisia erillisiä sopimusehtoja, vastuunrajoituksia ja ohjeita.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään palvelua ainoastaan henkilökohtaisesti ja ei-kaupallisissa tarkoituksessa.

 

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön.

 

Maksutavat

Tuotteet ja niiden maholliset postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

 

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

www.paytrail.com

 

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

 

Toimitusaika

Tarjoamamme tuotteet aktivoituu järjestelmässämme onnistuneen maksutapahtuman jälkeen. Jokaisessa tuotteessa kerrotaan erikseen, mikäli kyseinen tuote alkaa vasta jonain tiettynä päivänä.

 

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Voit pyytää palvelun perumista käyttäjätilisi kautta.

Rekisteröityneellä käyttäjällä on oikeus poistaa käyttäjätunnus käytöstä. Käyttäjätunnuksen poisto tapahtuu ilmoittamalla asiasta sähköpostitse osoitteeseen: info@fitsuomi.fi. Käyttäjätunnus poistetaan käytöstä 24 tunnin kuluessa siitä, kun olemme varmistaneet poiston kanssasi.

 

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Sonja Räsänen TMI käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
Emme luovuta tietoja koskaan kolmannen osapuolen käyttöön.