← Takaisin blogiin

-“Kaipaatko lisätuloja” Osa 2

Verkostomarkkinointi on Suomessa parjattua. Yleensä siihen liitetään heti negatiivinen ajatus – huijausta, tuotteet humpuukia ja edustajat päällekäyviä. Onhan noitakin varmasti. Päällekäyviä edustajia.

 

Minä olen käyttänyt monien verkostojen tuotteita eikä kyllä yksikään ole ollut huono; päinvastoin. Tuotteita Ihonhoitoon, öljyjä, tuoksuja, ravintolisiä, meikkejä, onpa tainnut olla muutama vaatekin?

 

Ja minä itse kuulun JuicePlussaan.

 

(Kuva Well Being Kaisa Keidas)

Mehustettuja kasviksia, hedelmiä ja marjoja. Ilman kuituja, jotta kasviravinteet pääsee imeytymään heti. Usein multa kysytään, että eikö noita voisi nyt ihan syömälläkin saada riittävästi? Varmaan, mutta kuinka moni niin oikeasti tekee – päivistä ja viikoista toiseen. Ottaen huomioon, että näillä saa miltei 30 erilaista lähdettä käyttöönsä.

 

Simppelisti kapselit suuhun ja vettä päälle. Siinä se.

 

Tässä firmassa mitään ei peitellä – jos haluat kuulla hinnat, ne kerrotaan heti ja ovat helposti kyllä ihan kaikkien nähtävillä netissä meidän edustajien verkkokaupoissa. Samoin tuotesisällöstä löydät hetkessä faktat. Varmasti helpommin kuin monista yleisesti hyväksyttyjen kauppojen tuotteista.

 

Minä etsin itselleni nyt työkavereita. Sellaisia ihmisiä, jotka haluaa tehdä oikeesti hyvää. Sydämellisiä ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneet terveestä ruuasta ja ovat innokkaita tekemään itse tätä työtä.

 

Verkostomarkkinoinnin lisätulot mietityttää aina, koska usein niitä tahdotaan suurennella kiinnostuksen herättämiseksi. Omalla kokemuksella tässä työssä normi määrä on jotain 100-400€ kk. Ei todellakaan mitään porcheja… Enemmän jos haluaa, niin siihen pitää tehdä kunnolla töitä. Olla aktiivinen somettaja ja luottaa tuotteeseen. On täällä niitäkin, jotka saa useita tuhansia kuukauteen.

 

En näe siinä mitään pahaa, jos tällä mahdollisuudella saa lisätuloja – ihan niin kuin silläkin työllä, jos myyt pölynimureita tai teet lisätöitä kaupan kassalla. Sama työmäärä molemmissa, siis tunteina. Ainut ero on siinä, että saat valita missä teet niitä. Et ole sidottu aikaan tai paikkaan. Ja toki tämä on oikeesti vielä kivaakin!

 

 

Minä teen tätä lisätyötä ”siinä ohessa”, kun elän elämääni ja teen päätyötä. JuicePlus maailma tapahtuu pääosin somessa, joten kuvailen välillä ruokavinkkejä ja välillä treeniohjelmia. Mitä nyt sattuu päähän pälkähtämään.

 

Homma menee niin, että otat jäsenyyden hintaan 80€. Tuolla hinnalla et saa tuotteita kaupan päälle etkä saa niitä myöskään halvemmalla kuin asiakkaasi. Tuo on minusta reilua, sillä näin karsiutuu pois ne, jotka haluaa tuotteita vain halvemmalla. Ja reilua myös asiakasnäkökulmasta. Mukaan tulevat vain ”tekijät”.

 

Tuon jälkeen saat oman kauppalinkin eli verkkokaupan. Niin ja toimiston, jossa voit hallita sinun kaupan tilauksia. Verkkokaupasta kiinnostuneet tilaavat itse kotiinsa tuotteet, eli edustajan ei tarvitse niitä olla kenellekään viemässä.

 

Tässä ei pidä ostaa aloituspakkauksia tms, valitset itse mitä tuotteita haluat käyttää. Meillä kotona menee esim. myös shakeja, aivan loistava ateriankorvike tai välipala. JuicePlus eroaa suurimmaksi osaksi muista vastaavista esimerkiksi siten, ettei näissä ole makeutusaineita tai edes fruktoosia. Siltikin maku on yksi parhaista.

 

Juice- yhteisö on todella reilu – isot ryhmät facessa avoinna kaikille, ei vain ”käyttäjille”. Jos joku sitten haluaa ottaa vaikka kapselit käyttöön, niin sehän on sitten hienoa! Yleensä nega- persoonat hiljenevät yhteisössä muiden mukana olijoiden toimesta, siellä ei jakseta valittaa tai pahoittaa mieltä.

 

Juiceplussan kasvu on suorastaan räjähtänyt Suomessa aivan hetki sitten. Euroopassa Suomi oli viidenneksi suurin kasvumaa ja kasvua tuloksessa on parissa kuukaudessa tullut 30 000e. Miksi? Koska me emme painosta ja menemme aina hyvä edellä. Jokainen tekee omaa työtänsä ja ollaan ystäviä toisillemme. Autetaan ja kuunnellaan. Niin edustajia kuin asiakkaita.

 

Olemme herättäneet luottamuksen, että oikeastikin tuotteet toimii ja yhteisö on reilu eikä pyri vain puristamaan rahoja irti.

 

Jokainen edustaja tekee työtä omalla tavallaan. Joku pitää varmasti vieläkin kotikutsuja, vaikka ne taitavat olla jo vähän menneen talven lumia? Yleensä tätä tehdään somessa – kivalla tatsilla. Me tavataan netissä Zoom videotapaamisissa ja näitä järjestetään myös muille jokainen viikko.

 

 

Haluatko minun mukaan? Meillä on valmiit systeemit olemassa, koulutukset perusteisiin saat helposti. Ainut, että innostut mukaan lisäämään hyvää energiaa! Ehkä sulla on joku harrastus tai muu juttu, josta olet halunnut kertoa ihmisille? Tässä voit brändätä itsesi juuri vaikka siihen suuntaan!

 

Minä olen valmentaja; tehdään tosissaan mutta ei vakavasti. Rakastan ihmisiä ja sitä haluan kaikille välittää. Kivalla otteella hyvinvointia ja ettei siitä syntyisi vankilaa.

 

Ota ihmeessä yhteyttä, jos kiinnostuit edustajuudesta tai tuotteista! Kerron lisää ja tulet mukaan, jos koet että tämä on niin sinun juttusi. Sähköpostiosoite on sonja.rasanen@gmail.com ja fasessa saa laittaa myös viestiä.

Osallistu keskusteluun

Vastaa