← Takaisin blogiin

Miksi joulukuussa???!!!???

Miksi valmennus alkaa joulukuussa?

 

Kyllä, tämä valmennus alkaa joulukuussa! Vuosien aikana moni toivoi, että pitäisin ryhmiä myös joulukuussa. Nyt se tapahtuu, kun tuotan palveluni teille kotiin! Olen saanut useita viestejä, että monet kaipaavat minun pitämiäni ryhmiä.

Suurkiitos niistä. Nyt kun elämäntilanne on muuttunut, niin en pysty enää pitämään ryhmiä iltaisin. Kuitenkin haluan niitä pitää ja kas tässä ratkaisu! Valmennuksessa on ollut esitestaajia ja he ovat todenneet, että treenit ovat aivan kuin olisivat minun vetämällä tunnilla kuten ennenkin. Ihan loistavaa, sillä niinhän sen piti ollakin!

 

Uudenvuoden lupaukset…. Liikuntakeskukset pursuavat ihmisiä tammikuussa, kun uusi elämä aloitetaan intoa puhkuen! Jos tuo on jo tuttua, niin miksi odottaa vuoden vaihteeseen? Mieti miten paljon helpompaa on aloittaa vuosi 2018, kun oletkin jo aloittanut! Toiset vielä syö suklaitaan pois rasioista loppiaisena, mutta sulla on kunto noussut jo hurjasti kun aloititkin muista poiketen jo joulukuussa 😉

 

Joulukuussa helposti liikunta jää ja tammikuussa perinteisesti aloitetaan sitten “uusi elämä”.  Miksi minun valmennus sitten alkaa tuona vaikeana aikana, joulukuussa? Siksi, koska tätä valmennusta pystyy tekemään myös ”omaksi ilokseen” ja minä tulen sinne kotiin tai mökille, koska valmennus on helppo napata auki missä vain. Liikunta ei ole myöskään liian rankkaa, eli stressitasosi ei suinkaan nouse niiden myötä, vaan nukut paremmin – joulukuussakin. Jumpat on kuitenkin tehokkaita, vaikka et rääkkää itseäsi ja varmasti jaksat joulunakin paremmin!

 

Treenit tehdään valmennuksessa aina kotona eikä kuntosalilla, jonka vuoksi tätä on helppo tehdä myös joulukiireiden keskellä. Valmennuksen ruuat on perusruokaa, jota on yksinkertaista tehdä, jolloin innokkaat leipurit kerkeävät vielä leipomaankin. Esimerkiksi ohjeena olevaa laatikkoa voit syödä neljä päivää samaa ruokaa ja maku vain paranee. Samalla sinulle jää aikaa hyvinvointiin ja joulunrakennukseen!

 

Aika moni suree, että joulutortut jää syömättä. Ei ne jää syömättä, määrä kyllä vähenee, jos niin haluat. Se, että aloitat kuntoilun ja ruokailun remontoimisen, ei tarvitse tarkoittaa ettei perinteisiä jouluruokia voisi syödä. Kannattaa kyllä nyt jo muistaa, että yksi suklaakonvehti sisältää noin 50 – 70 kcal….. jos niidenkin pääasiallisen syömisen rajoittaisi sinne joulunpyhiin, niin paljon on taas voitettu!

 

Eikä kaikki tietenkään edes halua juhlia joulua. Tai panosta siihen niin paljon, kuin kuvitellaan. Ei kaikilla ole pieniä lapsia ja muiden joulutouhut vie ehkä ne ystävät hetkeksi niiden pariin.

 

Tämä valmennus ajoittuu minusta hyvin vuoden 2017 jouluun – aatto osuu tänä vuonna sunnuntaille, jolloin valmennuksessa ei normaalistikaan ole treenejä. Maanantaisin on viikkovideota tarjolla, mutta sen ennätät katsomaan vaikka tapaninpäivänä tiistaina, kun on viikon ensimmäiset treenit ohjelmassa.

 

Joten tip tap, tip tap – ei ole harhaostos tämä valmennus joulukuussakaan. Eikä ole sitten tammikuussa niin turvonnut olo, kun aineenvaihdunta on jo käynnissä. Joulukilot tahtoo harmittaa monia, tänä vuonna voitkin tehdä toisin! Jos vaikka kilot ei pääsisi rapisemaan pois, niin ei ainakaan tullut ekstraa… 🙂

 

Muista nyt myös uusi kaverikampanja – eli saatte hienon lisätreenipaketin, kun osallistutte kaverin kanssa kimpassa koodilla KAVERI (molemmat osallistuu valmennukseen omilla tunnuksillaan)  Tässä paketissa saatte 10 tehokasta ns. rasvanpolttotreeniä, kuin loppusilaukseksi Ilonkautta – valmennuksen jälkeen 🙂 !

Osallistu keskusteluun

Vastaa