← Takaisin blogiin

Asiantuntijat valmennuksessa

Mistä se idea sitten lähti? Lähteä kiertämään ihmisten perässä pitkin suomea ja tallentamaan tarinoita…..

 

Tehdessäni hyvinvointiohjaajan työtä niin sanotusti asiakkaiden kanssa naamakkain, osa ihmisistä surkutteli omaa elämäntilannettaan. Mitä kaikkea on sattunut jne. Moni ihminen on kuitenkin päässyt…. ja se sama mahdollisuus on kaikilla.

 

Tuon valmennuksessani teidät tapaamaan monenlaisia ihmisiä. Yrittäjät kertovat omasta menneisyydestään. Mitä kaikkea on tapahtunut ja silti he tänä päivänä muutaman vuoden kuluttua, ovat rakentaneet uuden elämän. Heillä KUTEN MEILLÄ KAIKILLA, on alla tarina. Osalla rankempi ja nämä yrittäjät olivat valmiita avautumaan teitä varten. Kivut, huumeet ja bulimia, loppuun palaminen vilahtelevat tarinoissa, ja silti he tänä päivänä hymyilevät. Ei meidän tarvitse esittää mitään roolia, vaan hyväksyä menneisyys ja olla kiitollinen – et olisi sinä nyt, jos menneisyyttä ei olisi. Voit aina, joka hetki, valita uuden reitin, uuden ajattelumallin. Mikään ei yksinkertaisesti muutu, jos sinä et muutu.

 

Kaikkein vaikeinta muutoksessa on aloittaminen. Liian kovat treenit, liian vaikeat ruuat, liian kova aloitus kaiken kaikkiaan tekee miltei 100% varmasti aloittamisen vieläkin vaikeammaksi. Itse olen huomannut, että esimerkiksi se, että kerron mehustavani, säikäyttää ihmiset. -”Liian vaikeaa – ei sovi minulle.” Minä olen tehnyt omaa muutostani nyt kuusi vuotta, ja mehustaminen on kävellyt elämääni vasta viimeisen vuoden sisään.

 

Valmennuksessa on mukana yhteensä 12 valmentajaa, ja niin monta kuin on ihmistä, niin monta erilaista lähestymistapaa hyvinvoinnin asioihin on. Mukana ovat siis:

 

Tarja Tikka Viinijärveltä. Yrittäjä, ensiapukouluttaja ja sairaanhoitaja, joka lopetti itsensä pakottamisen. Hän on se henkilö, joka sai minut tekemään saman

Harri Nieminen Turusta. Personal trainer, joka haluaa olla HYVINVOINTI – ohjaaja. Pilatesta ohjaava karski mies, joka on oivaltanut helpon tavan tehdä ruokaa ja kuinka paljon tekemisestä jumiutuu negatiivisiin asenteisiin

Suvi Naukkarinen Joensuusta. Psykologi, joka kertoo tietoisesta syömisestä. Ruoka näyttelee niin suurta osaa päivässämme, että teemme itsellemme tietämättämme siitä ongelman

Minna Hämäläinen Viinijärveltä. Kansainvälisen markkinoinnin taitaja, joka hurahti joogaan työstressin keskellä. Minnan mukana pääset tutustumaan aloittelijan joogaan, syömiseen liittyviin tunteisiin sekä näet millainen on viikonlopun mittainen joogaretriitti

Eija Heiskanen Kangasalalta on unihoitaja. Halusin mukaan asiantuntijan, joka kertoo unesta ja sen merkityksestä yksinkertaisesti KAIKKEEN. Eijan mukana kuulet myös taideterapiasta

Marko Juvonen, Viinijärveltä Olen itse saanut apua hurjasti vaivoihini kalevalaisesta jäsenkorjauksesta. Toivoisin, että muutkin rohkenevat tähän pehmeään käsittelyyn, josta Marko meille kertoo

Joona Niemi Tampereelta. Tituleeraan häntä mielelläni mehustavaksi personal traineriksi. Joona ohjaa ihmisiä lempeästi ja napakasti eteenpäin – hengitä ihminen hengitä.  Joona näyttää myös, kuinka lihasvaivoja hoidetaan putkirullalla

Mariia Kotila Haminasta. Kauneusalan entinen ammattilainen, joka nyttemmin kouluttaa kasvisruokailuun kokkeja ja ohjaa ihmisiä tasapainottamaan kehon ph-tasapainoa. Erittäin mielenkiintoista!

Tara Lange Vantaalta. Ensimmäinen suomalainen, joka kirjoitti kirjan mehustamisesta. Alansa kärkinimi! Lisäksi Tara on huikaiseva luennoija ja kouluttaja, itsensä hyväksymisen vaikeudesta

Milsse Tapojärvi Helsingin lappalainen / suomesta. Rintasyövän sairastanut hyvinvointiohjaaja, jonka ohjauksessa vilahtelee myös henkinen ja intuitiivinen valmennus- mielenkiintoinen yhdistelmä elämäniloa, heittäytymistä, rohkeaa puhumista, tuloksien tekemistä

Sonja Räsänen Joensuu. Neljän lapsen vuoroviikkoäiti, täydellisen U-käännöksen jälkeen tämän valmennuksen rakentanut. Sairaanhoitaja, osastonhoitajankin pätevyys olisi….  Nykyään hyvinvointiohjaaja ja tavallisen ihmisen asialla

Heikki Antikainen Helsinki. Uuden elämänsä aikana lukenut itsensä personal traineriksi. Valmennuksen jälkeen moni lopettaa – Heikin tarina motivoi sinua jatkamaan. Kuuntele, kun suomalainen mies kertoo oman rehellisen tarinansa

 

Koko valmennuksen ajan toiminta ja tieto jaetaan järkevässä järjestyksessä. Ensimmäisten viikkojen aikana käydään läpi hyvinvoinnin ja ruokailun perusta,  ja sitä mukaa, kun viikot etenevät, myös tiedon määrää lisätään (sekä treenien tehoa).  Esimerkiksi Mariian kertomat ph-asiat ruokailussa voisivat heti toisella viikolla olla liikaa, niinpä tapaatte hänet viikolla kahdeksan, jolloin asiat kuulostavat varmasti jo yksinkertaisemmilta. Mehustamisesta kuulette viikolla yhdeksän ja superfoodit aivan viimeisellä viikolla.

Toivon näiden tarinoiden ja ohjeiden auttavan sinua, jotta tiedät mistä etsiä lisää tietoa itsellesi. Kaikessa on vaikeinta aina aloittaminen, myös tiedon etsinnässä. Siksi halusin teille näyttää nämä kultakimpaleet; meillä on tarjolla niin paljon upeaa ammattitaitoa! Näiden valmentajien yhteystiedot ja yrityksen tiedot löydät jo nyt www.fitsuomi.fi sivulta. Käy ihmeessä tutustumassa!

 

Ps. Haastatteluja on tehty myös lisää  – jaan niitä facebookissa Ilonkautta uuteen elämään ryhmässä sekä youtubessa.

 

Terveisin; Innostunut Sonja!

Osallistu keskusteluun

Vastaa