← Takaisin blogiin

Ilon kautta valmennus

Aloitin tämän valmennuksen tekemisen jo loppusyksystä 2016. Monia muuttujia matkan varrella… Ehkä jollekin muulle on helpompi tehdä tällainen valmennus; treenit kasaan ja osta-painike alle. Minun piti etsiä omaa tyyliäni. Minua ei viehätä fittnes, ei kuurit, ei kovat treenit, ei liika ruokavouhkaaminen, ei kilpailu, ei roolissa seisominen. Siltikin haluan tuoda esille helppoa hyvinvointia – Hyvä peruskunto, ruokavalio kuntoon ja oppimaan hyväksymään itsensä.

 

Halusin tehdä tämän täysin omasta näkökulmastani ja omasta persoonastani. Nauran paljon, vietän hauskaa aikaa ja teen hyvinvointia “kevyellä otteella”. Tosissani, mutta en vakavasti. Iloa ja oman kunnon kohentamista ja riittävän rauhallisella temmolla. En itsekään pysty lapsi- ja työarjen keskellä supersuorituksiin – kuinka siis asiakkaat siihen pystyisi. Siksi valmennus kestää 3 kuukautta, jotta kaikki kerkeävät mukaan.

 

Näkökulmia liikuntaan ja ruokailuun on Suomi pullollaan, ja näistä saadaan aikaan vaikka pyhä sota. Kukaan ei uskalla sanoa mitään, jotta ei vaan saa niskaansa myrskyä. Minun viestini on, ettei tehtäisi hyvinvoinnista liian monimutkaista, sortumisen jälkeen on taas uusi päivä jne jne. Hyvinvoivaa arkea ei tarvitse lopettaa, jos viikonloppu meni Tallinnan laivalla raipatellessa ja seuraava viikko krapulakoomasta herätessä. Toivottavasti oli hyvä reissu!

 

Treenit, mitkä olen tehnyt, ovat sitä perusliikuntaa, josta kaikkien pitäisi aloittaa – treenien teho kasvaa järkevästi viikkojen aikana. Moni perusliike on tänä päivänä tehty kikkailuksi, eikä niihin tahdo taipua enää itsekään. Vatsalihaksia väännetään vaikeissa solmuissa, ja yritetään keksiä yhä vain uusia liikkeitä. Tässä valmennuksessa lupaan, pysyt mukana. Ilonkautta valmennuksessa ei ole yhtään kuntosalitreeniä, pystyt nostamaan kunnon kotonakin. Seuraava askel voi olla se kuntosali, jossa itse vietän laatuaikaani urheillessa.

 

Rakastan ihmisten tarinoita ja haluan antaa vinkkejä miten voisit parantaa omaa hyvinvointiasi. Huomasin vuosien varrella, että ihmisiä on hankalaa saada tutustumaan erilaisiin ihmisiin ja menemään paikan päälle heitä tapaamaan. Niinpä toin heitä mukaan tähän valmennukseen! Matkustelin ympäri suomea tapaamassa ja haastattelemassa heitä – documentaarisesti. Ihania ihmisiä, taitavia ja kaikki he olivat ihmeellisesti samalla aaltopituudella kuin minä. Tulevissa blogeissani kerron, ketka kaikki ovat mukana!

 

Otetaan nämä asiat vähän rennommin, sanoo muut mitä sanoo – kuten media. Kohtaa itsesi oikeasti, tutustu kuka olet ja mikä tyyli sopii sinulle. Jos naapuri vaikka onkin onnistunut saamaan itselleen upean lihaksikkaan vartalon, onko sinunkin se saatava? Älä ole kateellinen tai karttele häntä, ole iloinen hänen saavutuksistaan. Ja hei, mikä voisi olla sinun tavoite? Haluatko yksinkertaisesti vain vaikka ilon takaisin elämään? Ja siinä samalla saada itsellesi hyvän pohjakunnon ja siihen päälle rakentaa oman näköinen sinä.

 

Voitte lukea minun oman tarinani vanhemmista blogeista, ja siellä tuon esille sen, etten viihtynyt ylipainoisena. Minua ei sinun ylipainosi häiritse tai jos et halua sitä pudottaa. Mikä minulle on tärkeää, on se, että nauttisit taas elämästä. Jos haluat pudottaa painoa, saat antamillani ohjeilla sen varmasti tapahtumaan. Mikäli niitä seuraat, et lipsu ja teet treenit, et juokse vaakalla ja seuraat valokuviasi. Jos pakotat itseäsi ja aloitat stressaamisen noin neljännen viikon kohdalla, kun paino jumittaa – jumittaa se jatkossakin. Noita jumeja vain tulee.

 

Ilon kautta valmennus ja mukana olleiden valmentajien vinkit rinnalla synnyttävät ajatuksia. Treenataan yhdessä, tehdään perusruokaa, eletään helposti ja iloisesti. Toivotan teidät lämmöllä ja varsinkin ILOLLA mukaan, varmasti suomen ensimmäiseen valmennukseen, jossa ei pakko-laihduteta ja rinnalla saat läpileikkauksen documenteina hyvinvoinnin ammattilaisista.

 

Blogit valmennuksen ympäriltä jatkuu – saat tarkempaa tietoa treeneistä, ruuasta ja asiantuntijoista!

 

Ps. Tämä on teille, jotka tunnette minut ryhmien vetäjänä:

Mietin kaikkea sitä, mitä te olette minulle opettaneet, jotka olette olleet ryhmissäni. Näin monia tapahtumia silmissäni, mietin mitä olin miettinyt ja mitä halusin teille kertoa. Lopetin lopulta myös ryhmien pitämisen, jotta saan tämän valmennuksen rakennettua. Varmasti moni ajatteli, että annoin turhia lupauksia mutta nyt tämä on VALMIS! Niin kiitollinen teistä kaikista, kaikista keskusteluista, kaikista nauruista, kaikista treeneistä, kaikista ryhmistä – tätä tietoa elämäntapojen muutoksesta minulla ei olisi ilman teitä. Vuosia kuljitte mukana, ja te kaikki olette olleet tätä valmennusta tekemässä. Kiitos.

Osallistu keskusteluun

Vastaa